Briatore is een huilebalk (update)

BriatoreMastodont Flavio Briatore doet z’n beklag over het besluit van de FIA om de diffusors van o.a. Brawn GP goed te keuren. “De rijders van onze teams waren en zijn wereldkampioenen .. Nu strijden er coureurs om de titel waarvan er één bijna met pensioen ging en de ander een prima kerel is, maar zo langzaam is als een slak”.

Volgens deze redenering heeft dus alleen een voormalig kampioen recht om vooraan te rijden en moeten ervaren coureurs achteraan te rijden. Los daarvan; het kampioenschap is pas 2 races oud en nu al opgeven? Zullen de sponsoren (ING) blij mee zijn. Daarbij, de afgelopen 2 races Brawn/Toyota/RedBull/Williams zijn nu al boeiender dan al die jaren McLaren/Ferrari en af en toe een Renault. Daarbij, zo makkelijk gaat het Brawn GP niet af tijdens de race en de andere teams staan niet stil.

Briatore huilt krokedillentranen; Brawn GP en de anderen hebben gewoon beter hun huiswerk gedaan. Over de jaren dat Schumacher in de Benetton superieur was horen we Flavio Briatore ook niet. Briatore is naast teambaas ook een onsportieve clown. Een oude clown, veel ouder dan Barichello.

Overigens, Button (“de slak”) en Barichello (“pensioengerechtigd”) van Brawn GP hebben inmiddels ook gereageerd.

Update: Briatore gedraagt zich nu helemaal als een Italiaans klein kind door te verkondigen dat Brawn GP niet mag meedelen in de Formule 1 TV opbrengsten omdat het een “nieuw team is”. Daarnaast “moeten” teams met een traditionele diffusor nu geld uitgeven om een nieuwe te ontwikkelen, gelijk die van Brawn GP, Toyota en Williams. Moeten, hoezo moeten? Red Bull heeft zo’n ding niet en die staan in China vooraan, net als Alonso met een haastig knutselwerkje als diffusor. Die ouwe Pasta Pipo heeft een boterberg op z’n hoofd.

Advertenties

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: