Gristelijke prediker

Andre Rouvoet, GristenunieDie Rouvoet. “De sexmoraal van de jeugd is abnormaal”. Liefst komt meneer pastoor bij u thuis voor een kopje thee om daarna uit te vinden hoe het zit – hoe bevalt het huwelijk en zijn er al koters op komst? Dan kan straks ook op de nieuwe generatie met de gristelijke doctrine worden gehersenspoeld. Sambal Bijbel bij? Enfin. Als er één groepering soms abnormale ideeën op nahoudt is het wel de Gristenunie. Ook bij gristenen is het niet allemaal hosanna.

Advertenties

5 comments so far

 1. Mieke on

  Wat een idioot berichtje. Ben je ook al iemand die christenen haat? Je zou de bijbel is moeten lezen. Dan zul je er wel achter komen hoe het echt zit. Hopelijk is het dan nog niet te laat voor je. Want spijt krijg je wel als je weet hoe het echt zit. Loserrr. En trouwens hou je domme mening voor je

 2. Mieke on

  enne trouwens gristenen hoe jij het noemt hebben een dominee en geen pastoor kan wel merken dat je er niets van weet

 3. DerMies on

  @Mieke: “Dan zul je er wel achter komen hoe het echt zit”. Nou, hoe zit het met de dinosauriërs? Verder vinden we mensen met een afwijkende mening “loser” en “dom” noemen niet getuigen van intelligentie. Sowieso hebben we niks met anderen iets opdringen. En christenen geen pastoor .. Rooms-Katholieken vallen niet onder het Christendom? Interessant. Maareh, moet jij niet ergens homo’s uitsluiten of zo? Toedeloe.

  PS: Hoe is het met Vader Abraham?

 4. Gerben on

  Mieke, hier een mooie quote van H Teeuwen, misschien een eye-opener? :

  “in een vrije samenleving ontwikkel je een schild voor beledigingen, gelovigen zijn daar vaak heel slecht in omdat zij de neiging hebben een monopoliepositie op de waarheid te hebben”

 5. Lex on

  Applaus!!!

  Voor hans.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: