Peter R. de Vries II (update)

Peter R de VriesJoran handelt in Thaise chickies. Met deze onthulling komt (who else) Peter “Air” de Vries die Joran (je weet wel, die van Natalee) in Thailand in de “val” liet lopen. Shocking zeg. Not. We willen niks goedpraten, maar die De Vries begint een beetje obsessief gedrag te vertonen; als ik Joran was zou ik ‘m aanklagen wegens stalken. Beetje parasiteren op zijn naamsbekendheid. Waarschijnlijk binnenkort van De Vries ook een nieuw flutboekje in de handel en een nieuwe wereldtour.

Update: “He coño, ik heb het allemaal geblufd”, aldus Joran. Ook: “De tv-reportage van Peter R. de Vries .. kon gisteren rekenen op grote internationale belangstelling. Het nieuwsnetwerk ABC wil deze uitzenden in de VS”. Dat worden weer vele dollars voor Peter “Air” de Vries BV over de rug van deze psychiatrisch patiënt.

Advertenties

12 comments so far

 1. Serge on

  Hey ik vind juist dat Peter zn werk goed doet hy bij t zich ergens in vast (kijk naar de twee van putten) iedereen zei ook die gast weet niet van ophouden maar hij heeft ze na jaren wel vrij gekregen.
  Je kunt over hem zeggen wat je wilt , maar feit is dat hij zwaar OK is

 2. kees on

  wat een onzin!

  Wees blij dat iemand als de vries achter zulk tuig in de sameleving aan gaat. Ook al zit hij in het buiteland het is en blijft een Nederlander. Peter kom er maar in…

 3. Ron on

  Helemaal geen obsessief gedrag van PdV! Zulke assholes moeten tot in het graf vervolgd en achterna gezeten worden. Wat mij betreft mag voor zulke lui de doodstraf weer ingevoerd worden: kielhalen, vierendelen en dan ook nog doodschieten!

 4. Beheer on

  Je schrijft tof!
  Peter weet ed beter is te commercieel!

 5. Lex on

  Waar zijn de tijden van Pistolen Paultje gebleven. Die deed ook meteen de rechtzaak en het vonnis eigenhandig uitvoeren. Dat waren tenminste oplossingen.

 6. Dimitry on

  Juist klasse van Peter dat een pisventje als een Joran wordt gepakt. En dat er dan aan verdient wordt…. tja dat hoort bij het werk 🙂

 7. […] Opinie | Wel meer mensen zijn de mening toegedaan dat Peter “Air” de Vries wel erg mediageil […]

 8. Alexio on

  Zou ook wel eens leuk zijn… Joran wordt terecht gestelt via openbare (lees wereldwijd te zien) executie… krijg je vast en zeker ook een Emmy voor… Voorlopig is P.R.d V wél de enige die wat onderneemt tegen die MF! Mijn stem heeft ie!

 9. Ko on

  Heeft die Peter R de Vries ooit bewijs geleverd voor die Knakker? Ik geloof van niet, alles hangt aan elkaar door middel van suggestieve verhalen. Als er echt bewijs was geweest dan was die Joran al opgepakt en in de cel gezeten.

 10. DerMies on

  .. ik wist niet dat De Vries zich weer verkiesbaar had gesteld.

 11. ingiltere vizesi on

  Is er om het even welke informatie over dit onderwerp in andere talen?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: