Verkiezingen VS (update)

In de ene hoek een negert met een bejaarde. In de andere hoek een bejaarde Alzheimerpatiënt met, sinds gisteren, een muts. Alles om de vrouwelijke stemmers te paaien, want zo werkt dat in de moderne democratie. Liever hadden ze daarom een vrouwelijke negert, maar die konden de Republikeinen niet zo snel vinden. Afijn, zij gaan in november uitmaken wie voor 4 jaar de skepter gaat zwaaien in Witte Huis. Lekker dan. Tenzij Bush & Co. roet in het eten gooien door bijvoorbeeld Iran aan te vallen. Zo stom zullen ze toch niet zijn ..

Update: En we hebben een schandaaltje. Palin, door McCain erbij gehaald omdat ze vrouw is, niet omdat ze iets kan, “moeder van 5” en anti-abortus, zou slechts 4 kinderen hebben. De 5e – die met Down – zou van haar dochter Bristol zijn.

Update: Afleidingsmenoeuvre nr. 2873: Palin’s (nu 17 jarige) dochter is zwanger. How convenient .. en toeval bestaat niet.

1 comment so far

  1. […] crisis is vervelend, maar die is toch niet in het leven geroepen door Bush & Co. omdat een oorlog in Iran beginnen toch iets te ver […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: