Jeugd blij met rookverbod?

Tijdens het zomerreces moet je toch wat als “nieuwssite”; als er geen nieuws is, maken ze het wel. Zo hier nu.nl wat uitpakt met “Jongeren blij met rookverbod”. Zo’n 56% van de 1500 (positieve) respondenten van het panel van EenVandaag vind het nu beter toeven in de horeca na invoering van het rookverbod. Alsof de mening van een klein groepje geënquêteerd klikvee van Tros en Avro respresentatief is voor de opinie van de samenleving.  Waar dit gedegen onderzoek (kuch) ook aan voorbij lijkt te gaan is dat het voor de kroeg vaak drukker is (dus gezelliger) dan binnen. Plus, buiten heb je minder last van de zweet- en scheetlucht.

Nu.nl sluit af met, dat driekwart stelt dat ook roken op het schoolplein moet worden verboden. Gevalletje doorgeslagen obsessievelingen. Als ze dat wensen omdat er een hek omheen staat kun je straks in principe nergens meer roken; de douane kom je immers ook niet zomaar voorbij.

Advertenties

1 comment so far

  1. […] News » News News Jeugd blij met rookverbod?2008-08-13 19:59:52Driekwart hek omheen staat kun je straks in principe nergens meer roken; … in […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: