Acteur wint Gouden Kooi

Zo, na maandenlang ethervervuiling is er vandaag een einde gekomen aan de Gouden Kooi. Acteur Jaap is de eer van het “winnen” gegund. Voor hem en de overige acteurs kan het schnabbelen beginnen bij de tienerdisco’s en tentfeesten in de provincie.

Eindelijk zijn we (even) verlost van die onzin waar een stel acteurs met een vooropgezet plan in deel van de “prijs” zijn geplaatst (later ingetrokken). Dit met als doel alle Veerkampjes en Tokkies van Nederland tegen betaling te laten SMS’en op hun “favoriet”, wat reclameblokken te verkopen om daarna het concept aan het buitenland te slijten. Sowieso nooit begrepen waarom iemand geld betaald om te mogen stemmen in een TV programma.

Erger is dat er plannen zijn voor een vervolg. Weet u nog wie er in het pathetische Big Brother 2, Idols 2 of De Bus 2 etc. zaten? Nuff said. Vraag is nu hoe de Geleraaf dit gat in de dagelijks portie onzin nieuws gaat opvullen en of een deel van de Fok! populatie nu eindelijk iets zinnigs gaat doen met hun leven.

Advertenties

1 comment so far

  1. Dimitry on

    Wat mij betreft is Jaapie toch de terechte winnaar van De Gouden Kooi. Bijna alle anderen waren naief(claire)saai(Brian) en te nep(Amanni). Ik voel ook wel een kleine band met Jaap(spareribsssssssss):) Jaap Suc6 met het uitgeven.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: