Koppensnellers

VodafoneZoals velen heb ik een CV op Monsterboard. Niks mis mee, maar de (ICT) vraag is momenteel groter dan het aanbod. Blijkbaar reden voor sommige recruiters om de stoute schoenen aan te trekken teneinde mensen binnen te krijgen. De e-mail van de volgende ad interim recruiter wilde ik jullie niet onthouden:

Via Monsterboard hebben we jouw CV achterhaald. We zien een goede match met de vacante functie van Technical Consultant (vacature 13752, zie bijlage voor een uitgebreide functie profiel resp. de website van Vodafone met de vacature tekst). Graag nodig ik jou uit voor een gesprek met de heer ******** (manager) en ondergetekende voor deze vacature. Het gesprek gaat plaatsvinden op donderdag ** maart om **.** uur in Rosmalen. Zie bijgaande routebeschrijving.

Graag ontvang ik een bevestiging of deze afspraak accoord is.

Deze benadering is wat brutaal, wat op zich geen probleem zou zijn als de vacature interessant is. Maargoed, zoals deze juffrouw zelf zegt: het gesprek gaat plaatsvinden. Als ik niet wil, komen ze me dan halen?

Ik vind je e-mail nogal brutaal, maar wellicht is dat wat Vodafone bedoeld met “de dynamiek van een internationale speler in een mobile communications company”.

Het antwoord op bovenstaande reply liet niet lang op zich wachten. Misschien is het niet zo heel handig om als recruiter a.i. na met hagel te hebben geschoten op Monsterboard al weekend te gaan vieren:

I am out of office untill wednesday 26 march. In urgent matters please contact my colleagues 043-*******.

 

Slordig. Ook slordig: 2 fouten in 1 Engelse zin.

Advertenties

1 comment so far

 1. Vodafone Web Relations on

  @Michel
  Vodafone is inderdaad op zoek naar hoog gekwalificeerd personeel voor meerdere functies http://www.vodafone.nl/over_vodafone/werken_bij_vodafone in onze kantoren in Son, Rosmalen en in ons 2e hoofdkantoor in Amsterdam. http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=en&msa=0&msid=100942669480028432545.00044100998233314dfb4&ll=52.280995,4.74328&spn=0.21645,0.50662&om=1&source=embed
  De manier waarop we hier met jou gecommuniceerd hebben, is niet standaard en eenmalig. Het ging om een vacature in ons kantoor in Rosmalen. We nemen je feedback zeer serieus en gaan er voor zorgen dat deze vorm van communiceren niet meer voor komt.

  André
  Vodafone Web Relations


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: