De Vries naar King (update)

De plasser van De Vries wordt alsmaar strakker: 7 miljoen kijkers en uitgenodigd worden bij Larry King. Voor wat betreft Joran nog geen zaak. WTF hebben die 7 miljoen mensen gisteren naar gekekenen dan, de Peter R. de Vries zelfbevlekking?

Update: Nu wil De Vries misschien weer niet. De Amerikanen willen allemaal dingen met exclusiviteit, beeldrecht enzo. Of in gewoon Nederlands: het draait om pegels. Misschien ook wat huiverig voor kritische beschouwingen, want als zo’n zender een paar ton/miljoen neerlegt voor exclusieve beelden, interviews e.d. dan willen ze ook waar voor hun geld, geen flarden en losse eindjes. En waarom heeft De Vries niet op de voor hem bekende wijze Baury bezocht om met met (verborgen) camera het verhaal te checken? Er doen inmiddels ook al wat complottheoriĂ«n de ronde; Heeft Joran niet onder een hoedje gespeeld met Patrick? Niets is onmogelijk. Voorlopig is de SBS directie in haar nopjes met de kijkcijfers.

Update: Ken je die mop van die nepjournalist die wel niet naar de VS zou gaan. Hij gaat toch. De Vries mag zijn filmpje toelichten op Goodmorning America, Larry King Live en Inside Edition. Hoeveel dollars De Vries hiervoor ontvang is niet bekend.

Advertenties

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: