Holloway legt SBS geen windeieren (update)

Peter R de VriesMet dank aan Peter Rudolf De Vries profiteert SBS momenteel aardig van de hernieuwde Holloway-hysterie, vooral vanuit de Verenigde Staten.

Zo zijn de uitzendrechten van de Holloway-uitzending al verkocht aan ABC. Voorts zijn er op SBS6, waar Peter R. na NL1’s kijkcijfercanon Boek zoekt Vrouw verschijnt, toevallig toch nog extra reclameblokken rond de uitzending beschikbaar. Dit terwijl SBS eerder nog verklaarde dat de reclameblokken 2 maanden geleden al verkocht waren. Oftewel wordt dat straks 5 minuten uitzending tegenover 15 minuten reclamezendtijd. Kassa!

De Vries zelf lijkt ondertussen een strakke plasser te krijgen van al die aandacht. “Ze willen alles hebben, alles kopen” en “Dit zal in de Verenigde Staten heel groot worden gebracht,’’ aldus De Vries. Mag straks wellicht Peter zijn verhaaltje bij tante Oprah komen vertellen en als tegenprestatue z’n boekjes promoten in d’r boekenclubje. Dat wordt dan pas echt binnenlopen.

Afijn, dat je maar weer even weet waar het naast pegels uiteindelijk om lijkt te draaien. Een integere De Vries had de beelden immers ook kostenloos ter beschikking kunne stellen nietwaar.

Update: Er komen steeds meer details naar buiten, aangezien moeder’s advocaat Kelly ook graag aandacht krijgt. Betwijfel of op uur U straks iets nog niet gelekt is. Het schijnt zo te zijn dat Joran Holloway waarschijnlijk niet eens vermoord heeft. Wel het meiske gepaald, wellicht gedrogeerd maar slechts een domme medeplichtige jokkebrok. Daarbij, het bewijs en de vergaringswijze zijn nog steeds onderwerp van discussie.

Note to self: Binnenkort even m’n Arubaanse “vrienden” aan een grondige screening onderwerpen.

Update: Joran neemt de boel in de zeik? 1 februari, kikker in je bil. Iemand vertellen wat ie horen wil, is dat strafbaar? Afijn, TV tip van Joran voor zondag: SBS, 21:30.

Update: de natte droom van De Vries komt uit: hij is ontboden bij Oprah.

1 comment so far

  1. […] R. de Vries .. gaap Posted 3-02-2008 Uitzending loopt. Opgeblazen, patetisch mediaspektakel van dhr. Peter – ik ga niet wel naar Oprah – de Vries. “Wij lieten hem in een ingenieuze val […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: