Joran did it?

VK stuitte op een artikel op de site van Peter de Vries. De pagina is inmiddels offline maar VK drukte op tijd op PrtSc. De Vries zou de zaak van de vermiste Natalee Ann Holloway hebben opgelost. Middels een verborgen camera zou een bekentenis van Joran van der Sloot zijn opgenomen. Tot zo ver de hozanna.

Maar hoe betrouwbaar is zo’n opname en wat is de juridische waarde hiervan? De term uitlokking comes to mind, want waarom zou wijngooiert Joran tegen De Vries wel zijn mond opendoen? En sinds wanneer is een opname gemaakt door een derde meteen de “oplossing” voor de zaak? Los daarvan, iedereen weet hoe graag De Vries in de aandacht staat – met Holloway lukt dat prima. Ook internationaal trouwens; Dr. Phil: STFU.

Dus allemaal even zondag afstemmen op de campingzender waar we tussen de (extra) dure reclameblokken naar de onthulling kunnen kijken. Mocht De Vries inderdaad de doorslaggevende tipgever zijn, dan kan hij ook nog zo’n $1.000.000 aan tipgeld tegemoet zien.

Joran van der Sloot - Nathalie Holloway

(klik voor grote versie)

Advertenties

1 comment so far

  1. […] Posted 1-02-2008 Met dank aan Peter Rudolf De Vries profiteert SBS momenteel aardig van de hernieuwde Holloway-hysterie, vooral vanuit de Verenigde Staten. Zo zijn de uitzendrechten van de […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: