Oude wijn op oude zakken (update)

Oeoe, een relletje bij de Publieken. Nova (NPS/Vara) heeft wat extra footage van Paul & Witteman (NPS/Vara) bemachtigt en uitgezonden, tegen de zin van P&W. Wijn-gate wordt nu al overstemd door Nova-gate. Gezeur allemaal; het zal niet de eerste keer zijn dat de interessantste uitspraken plaats vinden off-camera. Edoch, een aantal opmerkingen:

  1. Wie kaatst kan de bal verwachten. Lasteraar De Vries zit een uur te zuigen om maar een reactie te ontlokken. Die krijgt ie. Onze mediageile aandachtshoer staat weer in the picture ten koste van Van der Sloot; beetje zielig doen in de media doet de rest.
  2. Van der Sloot is niet veroordeeld. P&W hadden als gespreksleiders best mogen ingrijpen als een gast de ander continu voor vanalles uitmaakt. Ze kozen ervoor De Vries alle ruimte te geven. Immers, een vijandige sfeer en ditto gesprekspartners zijn goed voor de kijkcijfers en veel media-aandacht de dag erop.
  3. Wist Van der Sloot dat De Vries ook aan tafel zou zitten, of is dat een geintje van de Vara?
  4. Rond 30-32 sec. gooit een blonde snol (vrouw, medewerker?) iets terug naar Van der Sloot; waarom horen we daar niemand over?
  5. Wijn keuren met je ogen doe je zo.

Update: Nu komt de aap uit de mouw. De Vara wil graag over de ruggen van haar gasten cashen.

Advertenties

1 comment so far

  1. […] opname en wat is de juridische waarde hiervan? De term uitlokking comes to mind, want waarom zou wijngooiert Joran tegen De Vries wel zijn mond opendoen? Los daarvan, iedereen weet hoe graag De Vries in de […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: