De Xbox Live parasieten

ParasietRond de kerstdagen was het te druk op Xbox Live en de service was moeilijk of niet bereikbaar. Vervelend, maar er is meer in het leven dan virtueel elkaar overhoop knallen. En als goedmakertje is Live gebruikers al een gratis game in het vooruitzicht gesteld (wel iets normaals in plaats van die Carcassonne zooi graag).

Niet in de Verenigde Staten natuurlijk, waar men dit soort gelegenheden aangrijpt om de boel aan te klagen. En dus eisen 3 Texaanse cowboys slechts 5 miljoen dollar, met het verwijt dat Microsoft kon weten dat er rond de kerstdagen problemen zouden kunnen ontstaan. Staat er in de Live voorwaarden wel iets over de beschikbaarheid van de dienst?

Mooi land toch, de Verenigde Staten Parasieten van Amerika. Beetje dienstverlening ontwikkelen wordt ondoenlijk voor bedrijven op deze manier. En als die Yankee bedelaars gelijk krijgen, is het hek van de dam. De meeste ISP, telcos, of kabelboeren kennen al een vergoedingsregeling, maar een bedrag van 6 cijfers staat natuurlijk in geen verhouding. Lekkere 21e eeuwse samenleving toch daar aan de andere kant van de oceaan.

Advertenties

1 comment so far

  1. […] Undertow dag Posted 21-01-2008 Microsoft had Xbox Live gebruikers een goedmakertje beloofd. Dit naar aanleiding van problemen met de service rondom de Kerstdagen. Het wordt Undertow, ter […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: