Motorsport voor mietjes?

Parijs-DakarWat is dat toch met die motorsporters tegenwoordig? Vandaag is Parijs-Dakar afgelast vanwege veiligheidsproblemen in Mauritanië. Alsof het voorgaande jaren zo prettig toeven was in de bananenrepublieken die de karavaan jaarlijks aandoet. Zo komen we natuurlijk nooit van die Gris Zegers af, maargoed. Wel jammer voor Jurgen.

Formule 1 regenraceVervolgens klagen de enkele F1 coureurs over veiligheid tijdens regenraces, want zonder tractioncontrol (geband vanaf heden) is dat levensgevaarlijk. Proest. Voor 2001 was tractioncontrol niet toegestaan, was het toen ook zo gevaarlijk? Kan iemand zich trouwens nog herinneren wanneer de laatste keer was dat een F1 wagen tijdens regen spinde (aquaplaning uitgezonderd)? Daarbij, volgens mij zitten de heren altijd nog zelf aan de pedalen. Het in slechte condities “op eieren rijden” zonder technische hulpmiddelen is niet voor iedereen weggeleg, dat is dus wat Coulthard, Button en Massa eigenlijk toegeven. I rest my case.

Advertenties

2 comments so far

  1. Cat on

    Staat “ongezouten” ook voor “ongenuanceerd” of probeer je gewoon lezers voor je eigen log te genereren? Als je nou nix beters hebt te posten bij ’n ander dan “kansloze missie” (wat overigens wel meevalt want ’t product heeft zich inmiddels al áárdig bewezen), surf dan gewoon ’s ff lekker verder en tracht jezelf te beheersen zonder overal je “tag” achter te laten. Het riekt nl eerder naar jaloezie dat je ’t zelf niet bedacht hebt. Nah, deze “comments” is tenminste weer van de 0 af… nu die anderen nog! Have a nice life!

  2. Michel on

    Pardon? Oh wacht, die blije geit van 10e. Guttegut meiske, is het weer die dag van de maand .. Niet iedereen in het leven zal het altijd met je eens zijn, dus vwb die shirts à raison de EUR 29,95 .. jammerrr. PS: Strijk je ze er trouwens zelf op? Bij de Hema zijn de vellen strijkpapier in de aanbieding ..


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: