Gefrustreerd KNVB baasje (update)

Henk KeslerHier in Nederland geniet iedereen het stakingsrecht. Dus ook ambtenaren, dus ook oom agent. Daar zitten vast een paar “verwende kereltjes” en “gefrustreerde baasjes” bij, maar om die hele groep dan maar voor iets uit te maken gaat wat ver. En dat is wat de praeses van de KNVB, Henk Kesler, zaterdag deed. Omdat men 2 voetbalwedstrijden af moest blazen.

Kesler heeft inmiddels ook het mogelijk nadelig effect van zijn geblaat ingezien en heeft, zoals gebruikelijk tegenwoordig, excuses aangeboden. Let wel, excuses voor de woordkeuze, niet voor de uitspraken. Beetje jammer de schuld neer te leggen bij werknemers die hun recht uitoefenen en staken voor een beter salaris, zeker als dikbetaalde bobo. Ga eerst maar eens opnieuw die wedstrijden inplannen en stop met janken. Die “excuses” zijn toch alleen maar uit oogpunt van baanbehoud.

Dat er blijkbaar politie nodig is om iets als voetbal plaats te laten vinden, en deze dus niet beschikbaar is voor nuttige werkzaamheden, is al triest genoeg. En mocht dat verwende kereltje Kesler weer onzin uitkramen, zet hem ook eens op een ambtenarenloontje en stuur hem op dat hooligantuig af als ze lopen te rellen.

Update: De aap is uit de mouw. Ome Henk heeft op 6 december een prent gekregen voor het negeren van een rood verkeerslicht, waarbij hij ook nog eens een fietser platreed. Een agent was getuige en trakteerde Kesler op een proces-verbaal. Zou Kesler’s onprofessionele uitlatingen voortkomen uit rancune? Het zal toch niet ..

Advertenties

2 comments so far

  1. Redstar on

    Hij zei zijn ongezouten mening, en dat mag. Agenten staken, en dat mag ook. Kesler komt echter met excuus, wat hem toch wel weer een verwent kereltje maakt..

  2. Dimitry on

    Ik vind dat Henk gelijk heeft. Stelletje verwende kereltjes mogen er niets bij krijgen en het hele jaar staken. (Kan ik eindelijk eens ongestraft bloazen op de Suzuki:)


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: