HEMA Rookworst = Unox Rookworst

Hey, psssst

Hema Rookworst = Unox Rookworst

Advertenties

7 comments so far

  1. Dimitry on

    Ik vind die van de hema lekkerder

  2. Lex on

    Het moet toch ergens gemaakt worden.

  3. Michel on

    @Dimitry: Met mosterd smaakt elke rookworst

  4. Dimitry on

    ohh ja, dat zullen we zaterdagavond dan wel zien 🙂

  5. Jos on

    klopt wel en klopt niet.
    De hema rookworst wordt nog ambachtelijk gemaakt… wel bij unox, maar is dus niet dezelfde als op het plaatje.

  6. Lex on

    Klinkt leuk Jos, maar weet jij dan misschien wanneer iets ambachtelijk is en wanneer het dat niet meer is. Ik kom bij verschillende fabrieken (ton de klaver snacks, wijko, conimex, struik en bij eerdere werkgever ook nog menig slagerij) en daar zijn altijd wel een paar ambachtelijke producten bij het assortiment. Maar alles wordt door dezelfde machines gemaakt.
    Waarin zit de ambacht?

  7. felles on

    nou ik heb zelf gewerkt bij de HEMA en ik weet dat het van unox is.

    Alleen wordt het bij HEMA in een grote pan met sap gesuddert en daardoor smaakt hij unieker dan een orginele Unox worstje..


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: