Räikkönen wereldkampioen! (update)

Raikkonen - FOTO EPA

Aanschouw de nieuwe wereldkampioen Formule 1, Kimi Räikkönen. Met 1 punt achterstand eindigde de in Interlagos als 3e finishende boer-met-kiespijn Alonso tesamen met Lewis Hamilton die als 7e finishte en na een technisch probleem sterk terugkwam van een 18e plek. Oftewel, waar twee honden vechten om een been .. Hulde aan Kimi!

Noot: Morgen krijgen we waarschijnlijk de aankondiging dat Alonso zijn gezeur voortzet bij Renault en kan de rest van de stoelendans beginnen.

Update: Er was even kans dat Hamilton alsnog met de titel aan de haal zou gaan wegens onregelmatigheden bij BMW en Williams. Dat gaat dus niet gebeuren.

Update: McLaren protesteert tegen het besluit van de FIA om BMW en Williams niet te straffen. Begrijpelijk, gezien de straf die McLaren dit seizoen door toedoen van Ferrari opgelegd kreeg, maar wordt er in 2008 weer normaal geracet?

Advertenties

5 comments so far

 1. Lex on

  Held.

 2. Harie Lovehandle on

  BONUS held

 3. Dimitry on

  Wel jammer dat albers niet meer meerijd.

 4. Michel on

  Wie?

 5. Dimitry on

  Niemand kent de Hollanders meer, maar zorgden wel voor spektakel. Die ene (lees verstappen) stond in de pits in de fik. De andere (lees albers) reed met de slang en al de pits uit. Deze jongens waren toch wel de smaakmakers van de Formule 1 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: