Bedrijfsuitjes en de media

AasgierDe stoffelijk lichamen zijn nog nauwelijks op het droge of de media duikt over elkaar heen om de organisator Sportwijzer vanalles in de schoenen te schuiven. Ook de eerste aasgier heeft zich al gemeld. Allemaal zeer ernstig natuurlijk, dat drama met dat Kruidvat bedrijfsuitje en die 2 omgekomen medewerksters Nathalie Wolters (24) en Monique Schurink-Schigt  (34), maar waarom komt daar vrijwel meteen zo’n (discutabele) no-cure no-pay advocaat op af?  Waarom vraagt niemand of Kruidvat niet beter een “veiliger” evenement als prijs had kunnen weggeven?

Daarbij, de dames en heren waren gewaarschuwd, er staan duidelijk borden, men ging niks ondernemen met een buitengewoon risico (iedereen kan daar varen) en men wilde geen helm of zwemvest om, aldus de organisator. Waar houdt dan de verantwoordelijk van de organisatie op zou je denken? Voor elk actief evenement is namelijk wel iets te verzinnen, denk maar aan karten, kanoën, golf, kleiduivenschieten of klimwanden bijvoorbeeld. Alle risico’s uitsluiten kan niet en er is ook nog zoiets als eigen verantwoording.

In dit geval zou ik dan ook eerder willen spreken van een noodlottig ongeval met trieste afloop en laat die Amerikaanse toestanden achterwege a.u.b. Je kan via hier de beide condoleanceregisters ondertekenen.

Advertenties

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: