Ergste rallybocht ooit?

Aldus kopt de Geleraaf. Ondanks dat het komkommertijd is en de krant toch vol moet, is het misschien een beetje raar om ten aanzien van dit filmpje als oude media te roepen “maar het blijft leuk”. Ik snap, er zijn figuren die races bekijken uitsluitend voor de crashes, maar leuk?

Als je vervolgens via redactiepaneel instuurt de vraag waarom dit leuk is, met de suggestie dat het veel leuker zou zijn als de schrijver zonder gordel even plaatsneemt in de kofferbak van zo’n auto, dan krijg je de standaard Geleraaf reactie op op- en aanmerkingen:

U heeft gereageerd op een artikel op telegraaf.nl. Onze moderatingteam heeft uw reactie beoordeeld en geoordeeld dat uw reactie niet voldoet aan onze huisregels. Uw reactie is niet vrijgegeven voor publicatie op telegraaf.nl. Klik hier om naar het artikel te gaan waarop u heeft gereageerd en probeer het eventueel nogmaals.

Geweldig Geleraaf met je überredactie, nog even zelfs de Pravda staat open voor kritiek. En ach, als je een Afghaan op een brommer een motorrijder noemt zegt dat al veel over het niveau van de vakantiekrachten.

Het filmpje is hieronder via YouTube te bekijken.

Advertenties

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: