Nieuwe diersoort in Blijdorp (update)

BokitoWerd Blijdorp gisteren nog geterroriseerd door ontsnapte aapje gorilla Bokito, sinds vandaag hebben ze er een nieuwe attractie bij. Tussen het massaal aanwezige extra publiek wat Bokito komt kijken is ook een aantal geldwolven (Viaticus Lupus) waargenomen.

De Viaticus Lupus is herkenbaar aan een penetrante lucht, gebrek aan realiteitszin en heeft valutatekens in de ogen. De oorsprong van deze soort ligt in de Verenigde Staten.

Mocht u oog in oog staan met een Viaticus Lupus houdt dan afstand, berg uw kostbaarheden veilig op en probeer het personeel te waarschuwen.

Update: Via het Algemeen Klaagblad:

Dieren lachen nooit. Lippen optrekken is een dreiging. De gorilla, die in zijn puberjaren is, heeft zich met toenemende ergernis afgevraagd waarom deze vrouw zich niet bij zijn eigen harem voegde.

I rest my case.

Advertenties

3 comments so far

  1. GeeTee on

    Waarom wil dat rare mens schadevergoeding (ze kwam vier keer per week die aap pesten)?. Ik denk dat ze eerder die aap schadeloos moeten stellen omdat ie zo wordt gepest door bezoekers.

  2. Michel on

    Als elke week 4 keer zo’n figuur je strak aan zit te staren zou ik als gorilla ook aanspraak maken op oerkrachten en die lelijke trol leren wat respect is. En vergeet niet, ze was ook al gewaarschuwd door het personeel.

  3. […] 22nd, 2007 Wat doet deze fotograaf nu .. hij weet sinds kort toch dat het in de ogen kijken van primaten provocerend kan werken. Kijk die ene nou eens blij […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: