Zwarte Pieten doe je Cho (update)

ChoHet moet niet gekker worden. De geleraaf, wellicht verlegen om wat sensatienieuws, tracht het gedrag van mafkees Cho te koppelen aan scenes uit de “zieke film” OldBoy. Hallo geleraaf, waar zijn wij nou helemaal mee bezig? Oldboy is een prima film en vind je die al “sadistisch”, kijk dan eens naar de laatste rotzooi die uit de koker van Hollywood komt. Volgens die redenatie is het wachten op bijvoorbeeld de real-life Jigsaw of met kettingzaag rondrennende studenten op Princeton of elders.

Overigens, ik heb nog geen artikel in de media waargenomen waar men de games-industrie de schuld in de schoenen schuift. Dat hoort er toch bij tegenwoordig? Overduidelijk dat Cho’s optreden de schuld is potjes Counter-Strike. Als nu de media even dit verhaal weer oprakelt; de advocaten en onzinnige schadeclaims doen de rest.

Suggestie aan Telegraaf BV: neem eens wat echte journalisten in dienst die echt nieuws verslaan, ipv onzin uitkramen. En mocht je toch stiekum de dringende behoefte hebben scenes uit films te willen imiteren, kijk dan eens in de 18+ schappen van de videotheek ..

Update: Ben inmiddels achterhaald: beroepsidioot Jack Thompson heeft gesproken (en inmiddels in een andere zaak bakzeil gehaald), alsmede beroepsfraternalist Dokter Fiel. Dat bij Cho geen games zijn aangetroffen doet blijkbaar niet ter zake, kijkcijfers en ratings roeleren de media! Als ik een “schuldige” aan zou moeten wijzen zou ik toch eerder richting de NRA wijzen, maargoed ben maar een nuchtere Hollander en geen publieksgeile TV figuur die aan zelfbevlekking doet. Die NRA schijnt trouwens geroepen te hebben dat het jammer is dat die doden andere studenten geen wapens droegen want dan had men zich kunnen verdedigen.. smakeloos wat mij betreft.

Advertenties

5 comments so far

 1. Ramon on

  Weet je wat nou zo grappig is. Je zeikt constant die Geleraaf af, maar ondertussen lees je hem wel :-). En dat is nu juist de kracht van de Geleraaf en waarom de oplage zo groot is.

 2. Michel on

  Ik lees de telegraaf niet, ik scan de rss feed ..

 3. Ramon on

  Dat is dus hetzelfde, koppensneller.

 4. Michel on

  Efficient heet dat, geen tijd om al die artikelen die horen bij die 100+ feeds te lezen .. daarbij, Sturgeon’s Law gaat ook hier op

 5. Ramon on

  Ja maar, waar het over ging. Dat je blijkbaar zelf vaak Geleraaf artikelen leest betekent dat Geleraaf tot de 10% behoort :-). Maar ondertussen schrijft de Geleraaf wel troep waardoor in feite Sturgeon’s Law weer ontkracht wordt.

  Eigenlijk hoort deze hele ‘discussie’tot Sturgeon’s Law hehe.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: