Holleeder doet lijden (update)

HolleederGisteren las ik “Holleeder onwel tijdens proces”. Zielig voor Willem natuurlijk. Het gebeurde direct na het afwijzen van de anonieme getuigen. “Meneer Holleeder is vermoeid”. En het proces is nog maar pas gestart. Overigens, criminelen “meneer” noemen is in bepaalde aspirant EU lidstaten voldoende om in de cel ernaast plaats te mogen nemen, maar dat terzijde.

Ach ja, Willem brengt natuurlijk ook geheel vrijwillig zijn tijd door in de lik. Misschien probeert ie, geïnspireerd door recentelijke voorbeelden, een Pinochetje, Berlusconi’tje, Milosovic’tje, Honeckertje of Soeharto’tje. Historie wijst namelijk uit dat criminelen wegens “gezondheidstoestanden” wel vaker van rechtsvervolging worden ontslagen.

Nu nog een paar mooie opnames met krokedillentranen, en Holleeder is geschikt voor het nieuwe SBS6 programma “Acting with the Criminals”, wat rechtstreeks tegenover Talpa’s Tien’s “De Roestvrijstale Kooi” geprogrammeerd staat.

Update: de advocaat klaagt nog steeds over de gezondheidstoestand en de behandeling van Holleeder. Natuurlijk doet die graaier advocaat ook maar z’n werk, maar het is geen fokking hotel.

Update: Men probeert echt soort Pinochetje. Ja, de aandoeningen zijn ernstig, maar het komt wel erg goed uit koud nadat het proces gestart is. Vooralsnog lijkt de rechtsgang gewoon door te gaan.

Advertenties

1 comment so far

  1. […] 11th, 2007 Nou, Ome Willem is echt ziek en is het geen aanstelleritus .. schijnt. Toch raar dat er in het verleden niks geconstateerd is en meneer direct na aanvang van […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: