Geestdodend Fraternalisme (update)

Simson SolutieWat is dat nou? Er dondert 1 (EEN) Frans meisje van het dak, en alle fraternalisten maken meteen misbruik van de situatie door met hun zedenpredikerij er bovenop te springen. De boodschap: paddo’s zijn evil. De conclusie is blijkbaar al getrokken; of paddo’s überhaupt debet zijn aan het incident moet nog uit onderzoek blijken. Was het wel zelfmoord, en wellicht was het kind (ook) onder andere invloeden (bijsluiter ook maar in het Frans dan?).

Maar what’s next? Iedereen verplicht 8 uur slaap (te lang wakker blijven zorgt ook voor hallicunaties). Of een breezahslet die zich een delirium zuipt zorgt voor eind aan verkoop van Bacardi? Ach, een flesje Absinth dan maar? Los hiervan, heeft iemand het aantal alcoholdoden al eens uitgezet tegen het aantal paddododen? En sinds wanneer is 1 incident bepalend voor een maatschappelijk probleem?

Teeven, tegenwoordig VVD’er, meldt dat de paddo’s vanwege hun hallucinerende werking ervoor kunnen zorgen dat mensen “gek in hun hoofd” worden. Ik ken er in de Tweede Kamer ook een paar die zonder geestverruimende middelen soortgelijke verschijnselen vertonen; die stoppen we (helaas) toch ook niet achter slot en grendel? Overigens een rare draai van de VVD. Verweet die partij onlangs niet Grijs 1 aan alle vrijheden te morrelen?

Ik zeg het jullie, de gouden tijden van de lijm breken dadelijk weer aan.

Update: OvJ LN’er VVD’er Fredje Teeven wil de maatregel versneld doordrukken. Tegenstanders en critici worden als “drugsfanaten” bestempeld. Het onafhankelijk onderzoek wil de Teef zeker ook niet afwachten; begint op een persoonlijke kruistocht te lijken zo.

Update: Nou, sla maar vast Tequila in want die gaat vast in de ban. Stel je voor, straks drinken tieners zich hier ook dood. En ben je tegen, dan ben je volgens de Teeven logica een alcoholist.

Advertenties

2 comments so far

  1. Lex on

    Toen er een stoeptegel van een viaduct werd gegooid kwamen er overal hekken op de bruggen. Heeft ze toch onder invloed van die verschrikkelijke dingen, waar de maatschappij aan kapot gaat en straks nog de hele wereld, een brug gevonden waar ze niet stonden. Zo erg onder invloed was ze dus ook weer niet.

  2. Chantal on

    ik heb al lijm ingeslagen… LOL


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: