Spyker of Ferrari?

Christijan AlbersIk zou het wel weten na vanmorgen. De Spyker V8-II rijdt geen deuk in een pakkie boter, maar dat was al de verwachting. Zoals gebruikelijk ligt Gristijan Anaalbers persoonlijk beroerde optreden niet aan hemzelf (*kuch*). Misschien eens bij Kubica in de leer qua rijstijl want gooien en smijten werkt niet.

Het circus tegen Super Augurk (mooie plek van Sato btw), en indirect Toro Rosso en RBR, is ook begonnen. Maar helaas pindakaas voor de hekkesluiters is het protest te laat, dus ga maar naar de arbitragecommissie of dien volgend raceweekend tijdig een protest in. Hoe bestaat het dat de andere teams dit “maasje” in de regelgeving niet zagen aankomen? Of keek men even de andere kant op, want elk TV programma, dus ook F1, is gebaat bij relletjes.

Het draait allemaal om het “intellectueel eigendom” van een chassis, en voor volgens mij dat gewoon verhandelbaar, dus ik geef de klagers geen 100% kans. Ook geen 0%, want het laatste wat de FIA wil is de andere teams tegen de borst stuiten. Het zal dus wel uitmonden in een compromisvoorstelletje.

Dus liefhebbers, morgen vroeg uit de veren voor de reïncarnatie van Forti Corse, en om te zien wat onze nationale rijdende chicane bedoelt met Maximum Minimum Attack?

Advertenties

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: